Khamis, 25 Mac 2010

MENJELAJAH BERSAMA HPA RAIHAN

BERSAMA HPA RAIHAN !!!

Insya Allah, HPA Raihan akan menjelajah di kawasan Kota Bharu sempena program Jom Heboh pada tarikh 26 & 27hb March 2010 ini. HPA Raihan akan menjelajah sambil mempromosikan album mereka yang bertajuk " Musafir Perjuangan " iaitu album baru mereka. Ayuh, sila buat hebahan di tempat anda !!!

JUMPA DI SANA !!!

MAKLUMAT PENAPIS AIR DEW WATER FILTER

KEISTIMEWAAN PENAPIS AIR DEW

Katrij Dew bebas dari unsur-unsur penggunaan tulang haiwan, hanya menggunakan tempurung kelapa sebagai bahan gantian tulang haiwan.

Formula kandungan setiap katrij di dalam berbeza dan tiada syarikat lain yang boleh menciplak sukatan dan ukuran bahan tersebut dalam katrij. kajian hampir 7 tahun untuk menghasilkan penapis air Dew yang berkualiti.

Baca Lagi>>>

BELAJAR SENYUM DAN MEMBERI SALAM


Inilah dua perkara yang diajar sejak kecil. Kalau kita menangis, merajuk or masam muka sudah pasti ibu dan ayah kita akan memujuk untuk kembali senyum. Kalau kita berjumpa dengan sesiapa pun kita di wajib memberi salam. Dua perkara ini adalah asas utama dalam menjalin hubungan sesama manusia. Namun adakalanya kita merasakan ini sudah tidak penting lagi dan tidak memberikan apa-apa makna. Senyum dan salam adalah penghubung manusia. Cuba kita cermin wajah kita setiap hari sebelum kerja... senyum kah kita...cuba kita hitung pada hari ini kepada siapa yang kita berikan salam atau kita mengharapkan orang lain memberi salam.

Baca Lagi>>>