Rabu, 2 Jun 2021

MINYAK HABBATUSSAUDA UNTUK MERAWAT PESAKIT COVID-19

 

Assalamualaikum kepada semua.

Ada sedikit perkongsian yang mahu saya sampaikan. Terlebih dahulu, saya mahu menjelaskan bahawa saya tiada kaitan dengan mana² syarikat ataupun mempromosi apa jua bentuk produk.

Kisah ini terjadi pada adik saudara saya yang telah dijangkiti Covid-19 sekitar bulan February 2020. Telah dirawat di Hospital Singapura selama lebih seminggu. Selama menjalani rawatan dengan ubat²an hospital, adik saya telah menjalani beberapa kali swab test. Semua hasil pemeriksaan didapati *Positive Covid-19*. Setelah dua minggu berada di hospital, adik saya telah dipindahkan ke pusat kuarantin. Selama di pusat kuarantin juga.. adik saya telah di swab test beberapa kali lagi namun hasilnya tetap Positive Covid-19.

Selain bosan & sedih.. dia juga khuatir kerana sudah mencuba ubat²an hospital serta macam² saranan minum itu dan ini. Adik saudara saya ini adalah seorang anak "istimewa" maka itu kami semua amat khuatir dengan keadaan dia disana seorang diri. Apatah lagi dalam waktu 48 jam.. adik saudara saya akan menjalani swab test lagi. *Jika hasilnya masih positive, dia tidak boleh keluar dari pusat kuarantin.*

Oleh itu saya kirim minyak Habbatus Sauda(cold press) sebotol yang menjadi makanan kesihatan saya sekeluarga sejak 12 tahun lalu. Saya syorkan padanya supaya terus mengambil *satu sudu teh(kecil) setiap 3 jam selama 48jam(5-6 kali sehari)*. Setelah 48 jam dan adik saya di swab test lagi.. Alhamdulillah pada keesokan harinya, *hasil test Covid-19 didapati NEGATIVE.* Adik saya telah di swab test lagi buat kali kedua pada hari berikutnya dan hasilnya tetap *NEGATIVE*.

Nabi SAW sudah berpesan pada kita mengenai khasiat *Habbatus Sauda 1,400 lalu iaitu penyembuh segala penyakit kecuali maut. Masihkah kita ragu?*

Yang ikhlas,

Karim Ali Singapura


Kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan Minyak Habbatussauda untuk diberikan kepada pesakit Covid-19, sila hubungi saya di talian 014-8463283 untuk pengeposan. Insha Allah.