Jumaat, 26 Mac 2010

KEMBARA BERSAMA HPA RAIHAN

HPA Raihan akan menjelajah di kawasan negeri Kelantan pada tarikh 28hb March 2010. Antara tempat-tempat @ destinasi yang akan dituju adalah seperti berikut :

9.00 AM - 11.00 AM : Radio Kelantan
12.00 PM - 2.00 PM : Restoran Nasi Ulam Cikgu
3.00 PM - 4.00 PM : CD Outlet KB Mall
5.30 PM - 6.30 PM : Stokis HPA (Kak Nor)

# Staf Cawangan hendaklah turut serta ( Bagi Kawasan Kelantan Sahaja) dalam mempromosikan album terbaru HPA Raihan di kawasan-kawasan yang tertera seperti di atas.

TAWARAN HEBAT DARI KOWAHIDA

Blackberry Bold 9700 merupakan sebuah telefon bimbit pintar yang didatangkan dengan sokongan 3G, WiFi dan didatangkan dengan skrin HVGA, dan papan kunci QWERTY, serta kamera 3.2 megapixel dengan kebolehan auto-fokus, serta slot memori mikroSD.


SYARAT KELAYAKAN

• Anggota Koperasi Wahida HPA Bhd.
• Pengedar bertauliah Al-Wahida Marketing Sdn. Bhd.
• Kakitangan Kumpulan Syarikat HPA.
• Gaji/Bonus bulanan min RM 1,000 bagi 3 bulan berturut-turut

BERMINAT!

Hubungi kami dan sertakan bersama:
 Salinan Kad Pengenalan
 Pengesahan Kakitangan Syarikat HPA
 Pengesahan Pengedar Bertauliah Al Wahida Marketing Sdn. Bhd.

Sebarang pertanyaan hubungi En. Mohd Naim di talian 012-4944778/ 04-9773813/
04-9773814 atau emel kepada kowahida@yahoo.com

PETIKAN RINGKAS FACEBOOK PENGARAH

1.Tawaran terbuka secara sukarela kepada ahli HPA yang mampu untuk mengebarkan bendera HPA di Puncak Gunung Kinabalu. Sijil penghargaan akan di berikan pada hari konvek 2010. InsyaAllah. Mereka yang berminat hendaklah menghubungi Encik Mahadi(SU Kelab Kembara Radix)

2.Semua produk dalam bentuk kordial, Radix Cookies dan RTD telah mula menggunakan gula perang bukan lagi gula putih. Ini bertujuan untuk menghasilkan produk kesihatan yang bermutu tinggi . Oleh itu terdapat sedikit perubahan harga dipasaran. Kopi radix juga akan menggunakan gula perang pada masa hadapan.

3.Kilang Filter air (Dew Water) di miliki 100% HPA telah mula operasi dan pengeluaran sedang ditingkatkan bagi mencukupi filter air halal dipasaran. Tidak menggunakan tulang haiwan tetapi menggunakan tempurung kelapa dan juga batu-batuan. Terima kasih pada yang sudah membeli. Bersabar kepada yang memesan kerana kilang kita baru sahaja beroperasi.

DAPATKAN RTD ROSELLE DI CAWANGAN


Dapatkan RTD Roselle di cawangan berdekatan dengan anda!!! Kini RTD Roselle telah mula kembali di pasaran seperti sediakala di cawangan anda. Dapatkannya....