Selasa, 31 Ogos 2010

RACEMOSA HPA

RACEMOSA

                                         
Produk terbaru keluaran HPA khas untuk wanita.Pembersih wanita yang dirumus khas untuk pejagaan wanita.Diformulasikan secara eksklusif untuk kebersihan,kesegaran dan keyakinan wanita serta memelihara pH bahagian sulit.Ia diperkaya dengan ekstrak herba Barringtonia Racemosa (Putat kampung) dan Cinnamomum Culilawan (Pokok teja) yang terbukti sesuai untuk:

1)Merawat keputihan
2)Memelihara kulit daripada jangkitan fungus
3)Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina

Barringtonia Racemosa  (Putat Kampung)

* Sesuai untuk masalah kulit
*Mempunyai buih asli

Cinnamomum Culilawan ( Pokok Teja)

*Mengandungi minyak asiri (ensential)
*Sesuai untuk melembutkan kulit

MAJLIS BERBUKA PUASA DI KUANTAN, PAHANG

SILA KLIK PLAY UNTUK DOWNLOAD

Majlis Berbuka Puasa telah diadakan Dewan Felda ALFA, Bukit Goh, Kuantan, Pahang pada tarikh 29hb Ogos 2010. Turut hadir pada majlis tersebut ialah, PJM/PJS Encik Jaffar Bin Abdul Ghani dan Para Leader-leader yang lain. Bermula dengan ucapan AGM Zon Timur (Ismail Bin Omar) dan tazkirah ringkas yang telah disampaikan oleh Ustaz Azhar pada petang tersebut. Turut diadakan juga "Penyampaian Hadiah & Sumbangan" kepada anak-anak yatim.

MAJLIS BERBUKA PUASA DI MARANG, TERENGGANU

SILA KLIK PLAY UNTUK TONTONAN

Majlis Berbuka Puasa telah diadakan di Restoran Suria Rasa di Marang, Terengganu pada tarikh 28hb Ogos 2010. Antara agenda-agenda program yang diadakan pada majlis tersebut ialah, Ucapan AGM Zon Timur (Ismail Bin Omar), dan tazkirah ringkas yang telah disampaikan oleh PJS Ustaz Jamaluddin Al Hafiz. Turut diadakan pada majlis tersebut ialah "Penyampaian Hadiah & Sumbangan" kepada anak-anak yatim.