Rabu, 21 April 2010

MAKLUMAN UNTUK CAWANGAN

Assalamualaikum kepada semua cawangan, talian faks slip bank 04-9763392 telah mengalami kerosakan. Sila guna faks 04-9773091 untuk sementara waktu sehingga dimaklumkan kemudian. Sekian terima kasih.

INFO DARI PENGARAH URUSAN

1.Buku "soal jawab MLMS" (80 m/surat) dan CD kuliah KPJ Sungai Petani(1jam 40minit) boleh di beli melalui HPA CALL CENTRE . Buku harga rm20 dan CD harga rm 5 (tidak termasuk kos pos). sila hubungi segera.

2.4 sediaan herba untuk batuk dari HPA iaitu 1. Madulia 2. RTD Asam Jawa 3. Teh Hirta 4. kordial asiatica. Pilih yang mempunyai keserasian dengan tubuh,insyaAllah akan berlaku kesembuhan. Jangan guna ubat batuk yang mengandungi alkohol.

3.Masalah buang air besar keluar darah atau diare(cirit birit) gunakan teh sepang. Rendamkan teh dalam segelas air panas ,tunggu sehingga warna air menjadi merah terang. minum 3 kali sehari. Teh tersebut masih boleh lagi digunakan selagi mengeluarkan warna merah. Minum hingga sembuh. InsyaAllah.

4.Periksa kuku tangan,licin atau bergelombang? kalau ada lekukan menandakan kelemahan di hati. Cepat makan herba yang mengandungi ramuan pokok teja lawang kerana kajian terakhir mendapati minyak dari teja lawang melindungi kerosakan hati. Produk HPA yang ada pokok teja lawang ialah kopi radix, kapsul radix, paramaria plus, kopi diet dan herba tuju angin.

5.HPA CALL CENTRE dah mula beroperasi, sebarang masalah, tanyajawab, order produk bagi kawasan yang tiada stokis dan lain-lain lagi, sila hubungi 04 9776805 (dari jam 9 - 11 malam).