Khamis, 13 Oktober 2011

PERUBAHAN HARGA PRODUK SET 3D


Sila KLIK image untuk paparan yang besar

PERADUAN MEWARNA RFC BERSAMA SINAR HARIAN

Sila KLIK image di atas untuk paparan yang besar


Assalamulaikum kepada Ahli-ahli HPA.

Berhubung pekara di atas RFC bersama Sinar Harian berkerjasama untuk mengadakan Peraduan Mewarna yang julung kali pertamanya di adakan dan tujuan program ini adalah untuk mempromosi RFC di sekitar bandar Kota Bharu dan dengan aktiviti seperti ini dapat merapatkan hubungan pelanggan,ahli HPA dan Sinar Harian. Banyak lagi program yang di rangka dan akan di laksanakan pada masa akan datang .Sinar Harian akan bersama RFC untuk mempromosi dan dengan ini kita tidak perlu membelanjakan wang untuk mempromosi setiap aktiviti yang di laksanakan. Objektif program ini untuk menarik lebih ramai pelanggan datang ke RFC Kubang Kerian dengan hebahan di dalam Sinar Harian nanti.

Pihak kami sukacitanya menjemput Tuan pada hari tersebut untuk memeriahkan lagi program itu nanti dan seterusnya menyampaikan hadiah kepada semua pemenang nanti.

Tarikh :22/10/2011
Masa  :9.00 pagi-12.00 tengahari.

Harapan pihak kami juga supaya Tuan dapat maklum pada semua kakitanggan HPA dan Ahli-ahli HPA sekitar Kota Bharu untuk membawa anak-anak untuk menyertai peraduan mewarna pada hari tersebut.Borang peraduan boleh di dapati di outlet RFC Kubang Kerian. Dan di dalam RFC juga terdapat Kiosk HPA dan ini akan memudahkan ahli HPA untuk datang membeli nanti.

Sekian Terima Kasih
Ramlee Alang Ismail
Pengurus Operasi RFC

PROGRAM PKLP DI KUANTAN, PAHANG

Mohon beri perhatian kepada semua Staf-staf Cawangan. Adalah dengan ini diingatkan supaya anda membuat hebahan sekali lagi kepada Ahli-ahli HPA untuk mendaftar program PKLP dengan kadar segera kerana penyertaan bagi program PKLP akan dibuka sehingga 18hb Oktober 2011. Dan dibuka juga penyertaan bagi Ahli Biasa (Pangkat PB & ke atas) hingga ke atas. Mohon kerjasama daripada Staf-staf Cawangan semua. Sekian, terima kasih. 

HEBAHAN POSTER INSENTIF ESP

Sila KLIK image untuk paparan yang besar

Perhatian kepada Staf Cawangan. Sila tampalkan POSTER di cawangan anda sebaik menerima poster tersebut. Untuk makluman kepada Staf Cawangan, POSTER tersebut telah mula diedarkan ke semua cawangan Zon Timur.