Jumaat, 21 Mei 2010

KULIAH PERUBATAN JAWISila klik PLAY untuk tontonan

Alhamdulillah, program KPJ telah selesai dan berjalan dengan lancar yang telah disampaikan oleh Ustaz Muhammad Bin Ibrahim (Ustaz Mat Cina) pada malam tadi dengan kehadiran yang memberangsangkan sekali. Tidak lupa juga ucapan ribuan terima kasih tidak terhingga kepada staf-staf (Unit Team) yang berkerjasama dengan Unit Latihan & Promosi terutama kepada Kak Cik dari Cawangan Kuantan 1 dan juga staf-staf dari Cawangan Kuantan 2, Kemaman, Pekan dan Muadzam Shah yang turut membantu bagi menjayakan program pada malam tadi.

SYARAT GEN 2 & PSC (KINI DI UBAH KE PRA PBC)

SYARAT DAN PERATURAN PROGRAM GEN 2

1) MOTIVATOR ADALAH DARIPADA KALANGAN PJS SAH ATAU STAF HPA SAHAJA.
2) SETIAP KELAB PERLU MENCADANGKAN BILA PROGRAM TERSEBUT PERLU DIADAKAN DAN SILA HANTAR SENARAI NAMA PESERTA TERLEBIH DAHULU KEPADA HQ AWM (BAHAGIAN PEMASARAN) UNTUK PROSES PENGESAHAN.

3) CADANGAN TEMPAT BAGI SETIAP ZON:

3.1. ZON UTARA : PERLIS,KEDAH,PULAU PINANG DAN PERAK (PERAK
UTARA + IPOH)
3.2. ZON TENGAH : PERAK ( BERMULA DARI KUALA KANGSAR DAN IPOH),
KUALA LUMPUR DAN SELANGOR.
3.3. ZON TIMUR : KELANTAN,TERENGGANU DAN PAHANG
3.4. ZON SELATAN : NEGERI SEMBILAN,MELAKA,JOHOR DAN SINGAPURA
3.5. ZON BORNEO : SABAH, SARAWAK DAN BRUNEI

Baca Lagi>>>

INFO DARI PENGARAH URUSAN

Menguasai peniagaan bererti menguasai pasaran. Walaupun kita mempunyai produk yang berkualiti tetapi tanpa "pasar" ia akan menjadi lapuk dan rosak. Inilah yang dinamakan peniagaan. Hari ini pasar dikuasai oleh supermarket yang besar dengan kepelbagaian produk dan fasilitis dan kebanyakannya dari syer orang yahudi . Tidak ramai orang kita yang perihatin hal ini sehingga mereka terus berbelanja tanpa hentinya. Orang Yahudi membunuh semua manusia yang bukan yahudi kerana mengejar syurga. Dunia timur dan barat sama sekali tidak akan selamat dengan adanya peniagaan Yahudi.

Baca Lagi>>>