Khamis, 11 Disember 2014

RAWATAN BEKAM MENGGUNAKAN BACAAN AYAT SUCI AL QURAN (TERAPI RUQYAH)

Rawatan ini menggunakan kaedah dengan ayat Al-Quran


RAWATAN BEKAM

Bekam darah dilakukan untuk keluarkan darah kotor dan angin dari badan yang mengandungi urid asid, lemak, kolesterol dan toksin.  Selalunya darah yang keluar adalah seperti:
  • Warna kehitaman - banyak urid acid dan toksin
  • Pekat, bertali atau berlendir - banyak lemak dan kolesterol
  • Berbuih atau cup bekam berwap - banyak angin


_________________________________________________________________

1) Bekam Darah Merawat Masalah Muka/Resdung
Rawatan bekam muka ini adalah untuk wanita yang mengalami kulit muka bermasalah dan juga penyakit resdung. Pesakit disyorkan datang seminggu sekali sebanyak 3x sesi untuk mendapat kesan kesembuhan yang maksimum.

Photobucket

2) Bekam Darah Merawat Stress & Kelesuan
Rawatan bekam atau dikenali Al Hijamah adalah kaedah perubatan sunnah Rasulullah SAW yang berkhasiat menyembuhkan 93 jenis penyakit moden dan salah satunya ialah masalah stress dan kelesuan badan.

Photobucket
 3) Bekam Sunnah Thibbun Nabawi 
Kaedah bekam ini adalah kaedah bekam sunnah bertepatan dengan amalan Rasulullah SAW yang berbekam mengikut point yang asal iaitu 1400 tahun dahulu menggunakan kaedah sayatan pisau bekam. Kaedah bekam thibbun nabawi nie memberikan 1001 hikmah kesihatan keseluruhan badan seperti mata yang cerah, merawat kebas kaki, merawat masalah pinggang dan menyelesaikan juga masalah pening kepala.
Photobucket

4) Bekam Darah Merawat Darah Tinggi,Kencing Manis & Migrain
Kaedah bekam darah ini bagus bagi pengidap penyakit darah tinggi, migrain dan kencing manis, ini kerana semasa proses berbekam, segala toksin, gula dan kotoron dibahagian bawah kulit kepala akan disedut keluar bersama darah bekam, insyaAllah sembuh.
Photobucket

5) Bekam Darah Merawat Gout
Kaedah bekam ini adalah khas untuk merawat penyakit GOUT, semasa proses berbekam nanti,sejumlah uric acid akan dikeluarkan bersama darah kotor yang kehitaman, insyaAllah anda tidak perlu berpantang dalam makan lagi dan kaki anda tidak sakit lagi.
Photobucket

6) Bekam Darah Merawat Sakit Pinggang
Kaedah bekam darah ini khas dalam merawat masalah sakit pinggang,insyaAllah pinggang anda akan lega serta merta setelah tamat proses berbekam.
Photobucket

7) Bekam Merawat Sihir & Saka
Kaedah bekam darah ini melibatkan 18 point di sendi-sendi utama badan dan juga pembuluh darah utama badan, lokasi sebegitu memang selalunya jin mudah mendiami di bahagian tubuh manusia. Selepas berbekam, darah kotor yang keluar agak bertali dan tempat yang dibekam berwarna kehitaman seperti terbakar.
Photobucket

8) Bekam Overhaul
Rawatan bekam darah ini melibatkan 22 cup di seluruh titik badan bagi meringankan badan dan menyegarkan keseluruhan badan secara maksimum serta menyembuhkan masalah kebas kaki.
Untuk temu janji dan rawatan sila hubungi di talian 014-8463283 (Khairul)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan